Εξοπλισμός Καφέ

Wacaco Nanopresso – Minipresso! Yψηλής ποιότητας καφέ, όπου και αν βρίσκεστε!

Πρωτοποριακές, φορητές μηχανές espresso, επαναπροσδιορίζουν το είδος και θέτουν νέα πρότυπα! Δεν απαιτούν ηλεκτρικό ρεύμα για τη λειτουργία τους, χειροκίνητα μπορείτε να ετοιμάσετε τον αγαπημένο σας καφέ εύκολα και γρήγορα!
Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό, απολαυστικός espresso με πλούσια κρέμα και άρωμα, στη στιγμή!
Είτε πηγαίνετε κάποιο ταξίδι, είτε μια βόλτα στην εξοχή, μην εγκαταλείπετε την καθημερινή σας συνήθεια, απολαύστε έναν υπέροχο espresso κάθε στιγμή όπου και αν βρίσκεστε!
Η μηχανή Nanopresso έχει εργονομικό σχεδιασμό, με ύψος μόλις 15,6cm και βάρος 336γρ!
Με την ενεργοποίηση της χειροκίνητης αντλίας που εμπεριέχει, μπορεί να φθάσει τη μέγιστη πίεση των 18 bar, σταθερής πίεσης κατά την εξαγωγή, για απαράμιλλη ποιότητα καφέ, εφάμιλλη των παραδοσιακών μηχανών καφέ.
Η βασική συσκευή περιλαμβάνει μεζούρα και θήκη για τον καφέ της αρεσκείας σας χωρητικότητας 8 γραμμ. αλεσμένου καφέ (μονή δόση espresso), θήκη για το ζεστό νερό χωρητικότητας 80ml και αποσπώμενο κύπελλο. Για διπλό espresso προσαρμόστε απλά στη βασική συακευή το Wacaco Nanopresso Barista Kit ενώ με τον αντάπτορα Wacaco Nanopresso NS Adapter έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την μηχανή Nanopresso με κάψουλες συμβατές Nespresso!

Αποκτήστε σήμερα την φορητή μηχανή καφέ Wacaco Nanopresso με δώρο τη θήκη μεταφοράς και 1 Single Origin Coffee MrEspresso της επιλογής σας πατώντας εδώ

Wacaco Minipresso GR

Συμπαγές, ελαφρύ και ανθεκτικό, το Minipresso θα σας δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ!

Το Minipresso έχει σχεδιαστεί για να είναι το μικρότερο, ελαφρύτερο και πιο ευέλικτο φορητό μηχάνημα espresso!

Η ευκολία χρήσης του Minipresso απορρέει από τον καινοτόμο σχεδιασμό του. Με τη βοήθεια του ημιαυτόματου εμβόλου, εισάγονται μικρές ποσότητες νερού και στη συνέχεια μετά από μερικές ωθήσεις, επιτυγχάνεται η βέλτιστη πίεση εκχύλισης και εξάγεται ένας πλούσιος καφές espresso.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο αλεσμένος καφές της αρεσκείας σας και ζεστό νερό από το θερμό. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Αποκτήστε την φορητή μηχανή καφέ Wacaco Minipresso GR με δώρο 1 Single Origin Coffee MrEspresso της επιλογής σας πατώντας εδώ

Θεωρείται από τις καλύτερες και πιο ευέλικτες μηχανές εσπρέσο που κυκλοφορούν στην αγορά και θα βελτιώσει δραστικά τον τρόπο παρασκευής του αγαπημένου σας καφέ!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι η κάψουλα της αρεσκείας σας και ζεστό νερό από το θερμό. Λειτουργεί με κάψουλες τύπου Nespresso

Στο 210-3004406 παραμένουμε στην διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και να δώσουμε χρηστικές πληροφορίες!
Μιλήστε μας για το τι ψάχνετε, ώστε να σας κατευθύνουμε σε σωστή αγορά!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *