HARIO V60 Drip Decanter H Κανάτα V60 για Drip Coffee Brewing από την Hario συνδυάζει το όμορφο και έξυπνο design με την απόλυτη λειτουργική εργονομικότητα. Αποτελεί ιδανική επιλογή για drip coffee brewing και επίσης συνεργάζεται ιδανικά και με τα Κεραμικά V60 Drippers της Hario.
Με την Κανάτα V60 για Drip Coffee Brewing από την Hario μπορείτε να ετοιμάσετε καφέ απευθείας μέσα στο πυρίμαχο δοχείο των 700ml, χρησιμοποιώντας το V60 dripper και τα χάρτινα φίλτρα της Hario. Όταν η ετοιμασία του καφέ έχει ολοκληρωθεί, μπορείτε να αφαιρέσετε το πλαστικό V60 dripper, στο οποίο βρίσκονται το χάρτινο φίλτρο και τα υπολείμματα του αλεσμένου καφέ και να έχετε άμεσα στη διάθεση σας μια κομψή κανάτα με ελαστική λαβή σιλικόνης από την οποία μπορείτε να σερβίρετε θαυμάσιο καφέ!
H Κανάτα V60 για Drip Coffee Brewing της Hario αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο παρασκευής ποιοτικού V60 καφέ για 2 ή και περισσότερα άτομα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
- Αφαιρούμενη λαβή ελαστικής σιλικόνης
- Χωρητικότητα κανάτας 700ml
- Πλαστικό V60 Dripper
- Περιλαμβάνει 10 χάρτινα φίλτρα V60-02
- Ασφαλές για πλυντήριο πιάτων
- Υψηλής ποιότητας πυρίμαχο γυαλί Hario
- Διαστάσεις: 12.5 x 13.5 x 19.8cm
- Βάρος: 560g
- Βάρος (με τη συσκευασία): 900g
Προτεινόμενη Χρήση: Χρησιμοποιείστε αναλογία 60g φρέσκο-αλεσμένου καφέ για ένα λίτρο νερό. Εάν ετοιμάζετε καφέ για ένα άτομο, τότε για περίπου 300g νερό θα χρειαστείτε 18g αλεσμένου καφέ. Αλέστε τον καφέ σε μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από την άλεση για εσπρέσο, περίπου στο μέγεθος της άμμου. Βράστε φρέσκο νερό και αφήστε το 1 λεπτό έτσι ώστε να έρθει στη θερμοκρασία των 95 περίπου βαθμών Κελσίου. Τοποθετήστε το χάρτινο φίλτρο στο V60 Dripper και ρίξτε λίγο νερό για να το βρέξετε. Βάλτε τον αλεσμένο καφέ στο φίλτρο και αρχίστε να ρίχνετε αργά και σταθερά το νερό επάνω στον καφέ. Η διάρκεια της διαδικασίας εμβροχής και drip πρέπει να είναι περίπου 3 με 4 λεπτά. Αποτέλεσμα: Ποιοτικός και γευστικός καφές!