Σύστημα κρύας εκχύλισης Bruer Cold Brew με εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα λόγω της πολύ αργής εκχύλισης, της χρήσης δύο φίλτρων και του συνδυασμού πάγου και νερού!
Για να παρασκευάσετε 700 ml καφέ θα χρειαστείτε 60 γραμμάρια χοντροαλεσμένου espresso και πάγο με νερό. Η εκχύλιση γίνεται σε κανάτα με καπάκι και μπορεί να αποθηκευτεί για δύο εβδομάδες στο ψυγείο.
Η βαλβίδα εκχύλισης διαθέτει μία εγκοπή η οποία όταν είναι ευθυγραμμισμένη με την εγκοπή της σιλικόνης τότε είναι πλήρως ανοιχτή η δίοδος εκχύλισης. Στρίβοντας δεξιά γίνεται πιο αργή η εκχύλιση. Τοποθετώντας τις εγκοπές απέναντί τους τότε επιτυγχάνεται μία εκχύλιση μίας σταγόνας ανα δευτερόλεπτο το οποίο είναι προτεινόμενο.
Στη συσκευασία περιέχονται φίλτρα.
Πώς θα το παρασκευάσετε:
- Ζυγίστε 60 γραμμάρια χοντροαλεσμένου espresso
- Τοποθετήστε το INOX φίλτρο στον γυάλινο πύργο. Η πλευρά με τις μικρότερες οπές πρέπει να κοιτάει προς τα επάνω.
- Προσθέστε τον αλεσμένο καφέ
- Τοποθετήστε ένα χάρτινο φίλτρο.
- Βρέξτε το φίλτρο με 60 ml νερό για pre-wetting
- Τοποθετήστε την βαλδίδα εκχύλισης
- Ζυγίστε 700 γραμμάρια νερού και πάγου και αδειάστε στο πύργο