Τα πέταλα ροζ και κόκκινου τριαντάφυλλου, συνοδεύουν υπέροχα πικρές φλούδες σπόρων κακάου και λουίζας σε μία κούπα με πληθωρική, βελούδινη αίσθηση και επίγευση μακράς διάρκειας.
Υψηλής ποιότητας τσάι σε μορφή σκόνης που παραδοσιακά χρησιμοποιείται στην ιαπωνική τελετουργία του τσαγιού. Τα φύλλα σκιάζονται για 3 εβδομάδες αποκτώντας έτσι τη χαρακτηριστική γλυκιά γεύση τους. Αφού συλλεχθούν, αφαιρούνται οι φλέβες και το κοτσάνι και αλέθονται σε πέτρινο μύλο ωσότου γίνουν πούδρα. Όσο πιο ζωντανό κι έντονα λαχανί το χρώμα του και όσο πιο γλυκιά η γεύση του, τόσο πιο υψηλή η ποιότητά και το γευστικό προφίλ του.
Το matcha, εξαιρετικά πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, μπορεί να καταναλωθεί καθημερινά σαν ενεργειακό ρόφημα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ