Τα πέταλα ροζ και κόκκινου τριαντάφυλλου, συνοδεύουν υπέροχα πικρές φλούδες σπόρων κακάου και λουίζας σε μία κούπα με πληθωρική, βελούδινη αίσθηση και επίγευση μακράς διάρκειας.
Ένα μίγμα πράσινης Sencha Κίνας και μαύρου τσαγιού Κεϋλάνης που ξεχωρίζει με τον έντονο χαρακτήρα του.
Οι σταφίδες και η παπάγια προσδίδουν τη γλύκα τους ενώ μια ελαφρά αίσθηση καπνιστού στο υπόβαθρο, συνοδεύει αρμονικά το σύνολο και εξιτάρει τον πότη. Η παπάγια, εδώδιμο φυτό των χωρών της κεντρικής και νοτίου Αμερικής, περιέχει ουσίες που δρουν αντιγηραντικά και ενισχύουν τη λάμψη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ανακουφίζει από παθήσεις σχετιζόμενες με την πέψη.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ