Τα πέταλα ροζ και κόκκινου τριαντάφυλλου, συνοδεύουν υπέροχα πικρές φλούδες σπόρων κακάου και λουίζας σε μία κούπα με πληθωρική, βελούδινη αίσθηση και επίγευση μακράς διάρκειας.
Ένα μίγμα όπου το Lapacho γλυκαίνεται με πορτοκάλι και βανίλια. Θα τονώσει τον οργανισμό σας και θα ενισχύσει την αμυντική του λειτουργία σε πλήθος ασθένειες και ιούς.
To Lapacho ή Tabebula impetiginosa είναι γνωστό σαν το ιερό δέντρο των Ίνκας. Φύεται σε τροπικές περιοχές της Νότιας Αμερικής. Η δραστική ουσία είναι ο εσωτερικός φλοιός του δέντρου που συλλέγεται όλο το χρόνο και χρησιμοποιείται στην παραδοσιακή ιατρική πολλών ιθαγενών πληθυσμών της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής για την καταπολέμηση μικροβίων και ιών, αλλά και για την αντιφλεγμονώδη του δράση. Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και εξωτερικά, για την αντιμετώπιση μικρών δερματικών τραυματισμών. Πανεπιστήμια και ιδρύματα στην Αμερική έχουν αναδείξει τις πιθανές ευεργετικές δυνατότητες αυτού του σκευάσματος για την αντιμετώπιση ακόμη και πολύ βαριών ασθενειών, όπως του καρκίνου. Γενικά, είναι ένα άριστο τονωτικό του οργανισμού και διεγείρει όλες του τις δυνάμεις και αντοχές.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ