Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 300 4406

Mr. Espresso

HARIO V60 02 Coffee Dripper Glass

Κωδ.Προϊόντος: 34259
16.8
Sales price 16,80 €
Κερδίζετε:

1-2-days.png


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3004406
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Hario Dripper V60 02 Γυάλινο Μαύρο

Το γυάλινο Dripper της Hario είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικής ποιότητας θερμοανθεκτικό γυαλί. Έτσι δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία barista αλλά και στον home barista να παρασκευάσουν γευστικό καφέ με τη μέγιστη δυνατή συγκράτηση θερμότητας.

Μόλις πάρετε ένα Γυάλινο Hario Dripper στο χέρι σας, δεν θα μπορέσετε παρά να εκτιμήσετε την υψηλή ποιότητα του προϊόντος. Επίσης, είναι εύκολο να δει κανείς την καλλιτεχνική πλευρά του κλασικού σχεδιασμού V60. Ένα αριστούργημα του σχεδιασμού και ένα εξαιρετικό εργαλείο παρασκευής καφέ.

Το κωνικό της σχήμα, το μέγεθος της τρύπας και οι σπειροειδείς του πλευρές έχουν ως αποτέλεσμα το νερό να έρχεται ομοιόμορφα σε επαφή με όλους τους κόκκους του καφέ, παράγοντας ένα ισορροπημένο ρόφημα γεμάτο άρωμα. Με το Dripper V60 εκτός από την ποικιλία καφέ που θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να ελέγξετε τις δύο πιο σημαντικές παραμέτρους για την παρασκευή του: τη θερμοκρασία και τη διάρκεια που το νερό έρχεται σε επαφή με τους κόκκους του καφέ. Προσαρμόστε τη γεύση και την ένταση του καφέ ανάλογα την ταχύτητα ροής. Γρήγορη ροή για ένα ελαφρύ καφέ η αργή ροή για ένα έντονο καφέ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη συγκράτηση θερμότητας
  • Υψηλή ανθεκτικότητα
  • Χωρητικότητα: 1-4 φλιτζάνια

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ebookbanner

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 
210 30 04 406
 
FOLLOW US