Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 30 04 406

Mr. Espresso

HARIO Fretta V60 Καφετιέρα Παγωμένου & Ζεστού Καφέ

Κωδ.Προϊόντος: 12050
45.3
Sales price 45,30 €
Κερδίζετε:

1-2-days.png


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3004406
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

HARIO Fretta V60 Καφετιέρα Παγωμένου & Ζεστού Καφέ

H Καφετιέρα Παγωμένου Καφέ Hario Fretta V60 χρησιμοποιεί τη μέθοδο pour-over drip brewing για την παρασκευή παγωμένου ή ζεστού καφέ. Τοποθετώντας το dripper επάνω από τον πλαστικό διαχύτη και στη συνέχεια πάνω στη γυάλινη κανάτα, όλα τα εξαρτήματα είναι ευθυγραμμισμένα και έτοιμα.

Για προετοιμασά παγωμένου καφέ γεμίστε με πάγο, βάλτε καφέ στο φίλτρο και μετά ρίξτε ζεστό νερό. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά ο καφές σας είναι έτοιμος και παγωμένος! Συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω, δηλαδή τη μέθοδο pour-over drip brewing και την κανάτα παγώματος, ο καφές που ετοιμάζετε έχει θαυμάσιο άρωμα και διατηρεί όλη του τη γεύση. Για ζεστό καφέ, απλά παραλλείπετε τον πάγο, και είστε έτοιμοι!

Το μοναδικό design της Fretta συνδυάζει ένα dripper μεγέθους 02 και μία γυάλινη κανάτα χωρητικότητας 600ml. Τα καμπυλωτά τοιχώματα στο εσωτερικό του dripper βοηθούν στον έλεγχο και διαμορφώνουν τη ροή του νερού έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη διάδραση μεταξύ νερού και αλεσμένου καφέ. Ο πλαστικός διαχύτης επιτρέπει γρηγορότερη ψύξη και πιο ισορροπημένη ροή του καφέ επάνω στον πάγο με αποτέλεσμα ο πάγος να λιώνει λιγότερο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Χαρακτηριστικά:

  • Περίβλημα: Γυαλί υψηλής ποιότητας
  • Βάρος: 1Kg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ebookbanner

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 
210 30 04 406
 
FOLLOW US