Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 300 4406

Mr. Espresso

ΚΑΨΟΥΛΕΣ ILLY IPERESPRESSO MONOARABICA COLOMBIA-21τεμ

Κωδ.Προϊόντος: 30018
11.85
Sales price 11,85 €
Από:13,95 €
Κερδίζετε:2,10 €

09_anamenetai.png


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3004406
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πλούσια γεύση με διάρκεια, νότες καραμέλας και αποξηραμένων φρούτων.

Στην Κολομβία, η Andes Cordillera χωρίζεται σε τρεις μεγάλες οροσειρές, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την καλλιέργεια της ποιότητας του καφέ. Οι διαφορετικοί συνδυασμοί του εδάφους, το υψόμετρο και το κλίμα καθιστούν το έδαφος αυτό μοναδικό, και ο καφές μπορεί να συγκομισθεί εδώ δύο φορές το χρόνο.

Το άρωμά του είναι πλούσιο: το μέσο-γεμάτο σώμα ενισχύει την τέλεια ισορροπία της γλυκύτητας, πικρίας και της οξύτητας. Υπάρχουν ευχάριστες νότες καραμέλας και ξηρών καρπών, με ένα λεπτό υπαινιγμό της σοκολάτας.
Οι κάψουλες illy Monoarabica Colombia πληρούν όλες τις προδιαγραφές των Federación Nacional de Cafeteros, και έχει αποκτήσει το λογότυπο της ΠΓΕ (Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη), μια πιστοποίηση που αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένας εγγυητής της προέλευσης και της ποιότητας του προϊόντος.

Espresso καφές σε κάψουλες, συσκευασμένος υπό πίεση ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του.

Η κάψουλα λειτουργεί σαν επαγγελματικό group απόσταξης . Προστατευόμενη από 5 πατέντες, λειτουργεί σε δύο φάσεις: αρχικά το ζεστό νερό διαχέεται με υψηλή πίεση στην κάψουλα αιχμαλωτίζοντας τα συστατικά του καφέ για 3'' και τότε ξεκινά η 2η φάση της απόσταξης και προκύπτει ένας άριστος espresso με εξαιρετικά πυκνή κρέμα.

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΙLLY MONOARABICA

Το πλούσιο, γεμάτο σώμα και η βελούδινη χαρακτηριστική γεύση του θρυλικού χαρμανιού illy, προκύπτουν από τον περίτεχνο συνδυασμό των εκλεκτότερων κόκκων καφέ Arabica του κόσμου. Με illy Monoarabica ανακαλύψτε τις μεμονωμένες ποικιλίες καφέ που συνθέτουν το χαρμάνι illy, καθεμία μοναδικά επηρεασμένη από την περιοχή προέλευση – όπου συνθήκες εδάφους, κλίματος, υψόμετρου και καλλιέργειας συμβάλλουν και παράγουν μοναδικές και απαράμιλλες οντότητες και γευστικές εμπειρίες.

Συσκευασία: 21 κάψουλες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ebookbanner

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 
210 30 04 406
 
FOLLOW US