Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 300 4406

Φίλτρο Νερού BB10 WS

Κωδ.Προϊόντος: 70249
285
Sales price 285,00 €
Κερδίζετε:

00_available.png


ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
210 3004406
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η τοποθέτηση φίλτρου νερού κεντρικής παροχής BB10 με Aragon 3 μπορεί να καλύψει μια σειρά μολυσματικών παραγόντων (πχ άμμο, χώμα, σκουριά,χλώριο, οργανικά, ραδόνιο, άλατα, στρόντιο-90, καίσιο-137 και ορισμένα βαρέα μέταλλα κλπ) εύκολα και οικονομικά.

Διαθέτει είσοδο/έξοδο 1'' και είναι κατάλληλο τόσο για τοποθέτηση σε κεντρική παροχή της οικίας ή του καταστήματός σας, όσο και στο σημείο κατανάλωσης (πχ κάτω απο τον πάγκο της κουζίνας) όταν οι ανάγκες σε φιλτραρισμένο νερό είναι μεγάλες (πχ καφετέριες, εστιατόρια κλπ).

Η πίεση λειτουργίας του φίλτρου φθάνει τα 7 bar.

Μοναδικά χαρακτηριστικά του φίλτρου νερού Aragon:

Tο φίλτρο νερού Aragon είναι μοναδικό πολυμερές υλικό συνδυασμένης δράσης, διεθνής πατέντα της εταιρίας Geyser Ρωσίας, με μοναδικές δυνατότητες φιλτραρίσματος.

Αφαιρεί τις χημικές προσμείξεις λόγω της δαιδαλώδους δομής του και του μηχανισμού προσρόφησης και ανταλλαγής ιόντων που διαθέτει.

Συστήνεται η χρήση του από το Ινστιτούτο Παστέρ, καθώς αφαιρεί από το νερό βακτήρια και ιούς, έως και ηπατίτιδας Α.

Έρευνα της Στρατιωτικής Ιατρικής Ακαδημίας Αγίας Πετρούπολης έδειξε ότι νερό φιλτραρισμένο με φίλτρο Aragon συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία των νεφρών και προστατεύει από ουρολιθίαση.

Κατακρατεί μέχρι και ραδιενεργά στοιχεία (στρόντιο-90, καίσιο-137) και έχει δοκιμαστεί σε περιοχές επιβαρυμένες μετά το ατύχημα του Τσέρνομπιλ.

Απομακρύνει άλατα σκληρότητας με μηχανισμό ιοντο-ανταλλαγής και αμβλύνει τις επιπτώσεις αυτών (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας 2004138606 / 15).

Διαθέτει σύστημα προστασίας AntiBros, που δεν επιτρέπει στους ρύπους που έχει κατακρατήσει να περάσουν στο ποτήρι μας.

Ιόντα αργύρου στη δομή του υλικού αποτρέπουν την ανάπτυξη μικροοργανισμών.

Μαλακώνει το νερό μετατρέποντας τον ασβεστίτη σε αραγωνίτη (μη ιζηματογενή μορφή ασβεστίου), όπως έχει τεκμηριωθεί από το Πανεπιστήμιο της Βιέννης και το Ρωσικό Ινστιτούτο Μελετών Ορυκτών Πόρων.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 35 x 18.5 x 18.5 cm

Αλλαγή Φίλτρου: Κάθε 12 μήνες

Παροχή: 25 λίτρα / λεπτό

Ποσοτική Παροχή: 30.000 λίτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ebookbanner

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 
210 30 04 406
 
FOLLOW US