Τα πέταλα ροζ και κόκκινου τριαντάφυλλου, συνοδεύουν υπέροχα πικρές φλούδες σπόρων κακάου και λουίζας σε μία κούπα με πληθωρική, βελούδινη αίσθηση και επίγευση μακράς διάρκειας.
Ένα πληθωρικό μίγμα μαύρων τσαγιών από την Κίνα, αρωματισμένο με σπόρους κακάο και πορτοκάλι. Αρχικά εμφανίζονται τα αρώματα της σοκολάτας και του κακάο, ακολουθεί το γλυκόπικρο άρωμα της φλούδας πορτοκαλιού ενώ διακρίνονται νότες από βανίλια, καρότα και κουφέτα. Αγαπημένος συνδυασμός που σίγουρα θα απολαύσετε! Έπειτα από τη συγκομιδή τους και προτού αποξηραθούν, οι σπόροι του κακάο υφίστανται μία διαδικασία ζύμωσης 5 περίπου ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας αποκτούν τα χαρακτηριστικά τους σοκολατένια αρώματα και το καφέ τους χρώμα.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ