Εξοπλισμός Καφέ

Καινοτόμος Αυτόματος Δοσομετρητής Ζάχαρης

Εάν μια επιχείρηση θέλει να σερβίρει τον βέλτιστο καφέ στους πελάτες της, και να αυξήσει τα κέρδη της θα πρέπει να δώσει βαρύτητα στη ποιότητα και τη γεύση.
Οι παράγοντες επιτυχίας ενός τελικού ροφήματος καφέ είναι πολλοί όμως ο βασικότερος παραμένει η σωστή και σταθερή δοσολογία ζάχαρης, η οποία και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το γευστικό αποτέλεσμα που απολαμβάνει ο μέσος καταναλωτής.

Δυστυχώς με τη καθυμερινή χρήση και φόρτο εργασίας μπορούν να εμφανιστούν πολλά πιθανά προβλήματα στην παρασκευή καφέ.Προβλήματα όπως:

Το κουτάλι δεν έχει σταθερότητα, επηρεάζοντας το τελικό αποτέλεσμα
Λάθη λόγω βιασύνης – υψηλού φόρτου εργασίας
Πιθανή υγρασία στο δοχείο της ζάχαρης (ύπαρξη σβόλων)
Μπέρδεμα των υλικών στο κλασσικό καφεκούτι
Δυσκολία λήψης σωστής ποσότητας ζάχαρης όταν αδειάζουν τα δοχεία
Συχνός ανεφοδιασμός ζάχαρης λόγω μικρής χωρητικότητας δοχείων
Λάθος ανακύκλωση υλικών κ.α

Τα αυτόματα δοσομετρικά ζάχαρης JUSTSMART, σταθεροποιούν τη δοσολογία ζάχαρης σε όλους τους καφέδες, με αποτέλεσμα την παροχή σταθερού προϊόντος στους καταναλωτές καφέ και φυσικά την ικανοποίηση τους. Μέσα από ένα πολύ εύχρηστο και απλό panel, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει την ποσότητα ζάχαρης που επιθυμεί π.χ. για τον μέτριο καφέ και κατ’ επέκταση για όλους τους υπόλοιπους τύπους καφέδων, δηλαδή: με ολίγη, προς το γλυκό, γλυκό κτλ. Έτσι, κάθε φορά επιτυγχάνεται η παραγωγή καφέ με σταθερές ποσότητες ζάχαρης, εξαλείφοντας τα παρασκευαστικά λάθη και τις όποιες διαφοροποιήσεις και διακυμάνσεις έως τώρα.

Η κάθε εταιρία καφέ – επιχείρηση έχει την δυνατότητα να ορίσει την δική της ποσότητα ζάχαρης που επιθυμεί στα ροφήματα της, επιτυγχάνοντας την κοινή γεύση.

Just smart1
     Οφέλη:

• Αυτοματοποίηση της ποσότητας ζάχαρης σε όλους τους καφέδες
• Καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών
• Καθαρά και τακτοποιημένα πόστα
• Τέλος στην αγχωτική και χρονοβόρα εκπαίδευση
• Σταθερό προϊόν σε όλους τους πελάτες
• Ικανοποιημένοι πελάτες
• Αυξημένα έσοδα στο ταμείο

Το καινοτόμο αυτόματο δοσομετρικό JUST SMART,  απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση εστίασης που σερβίρει καφέ και θέλει να αναβαθμίσει την ποιότητα με την ομοιομορφία όλων των καφέδων αλλά και τα κέρδη καθώς μειώνονται οι δυσαρεστημένοι πελάτες.

Το JUST SMART είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την εύκολη χρήση και την αύξηση ταχύτητας παραγωγής.

Με το JUST SMART μια εταιρία καφέ μπορεί να αναδείξει σωστά τον καφέ της σε κάθε σημείο της, περιορίζοντας τα λάθη στην παραγωγή από το προσωπικό, ενισχύοντας έτσι το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα.

Εξασφαλίστε τώρα την ανώτερη γεύση καφέ και χαρίστε στους πελάτες σας μια μοναδική εμπειρία καφέ, με το αυτόματο δοσομετρητή Just Smart που θα βρείτε αποκλειστικά στη MrEspresso.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *