Στις 24 Νοεμβρίου ο MrEspresso γιορτάζει το θεσμό του Black Friday και προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε όλους ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας!

Black Friday είναι μια γιορτή του εμπορίου που ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι διαδεδομένος μύθος στο εξωτερικό πως το όνομα Black Friday προέρχεται από τις εκφράσεις που χρησιμοποιούν οι Αμερικανοί σχετικά με το αν μια επιχείρηση έχει πλεόνασμα ή έλλειμμα. Όταν έχει έλλειμμα, λένε πως "είναι στο κόκκινο", ενώ όταν έχει πλεόνασμα, λένε πως "είναι στο μαύρο". Την Black Friday, λόγω των αυξημένων πωλήσεων, οι εμπορικές επιχειρήσεις θεωρείται πως είναι στο μαύρο.

Εικόνες με ουρές εκατοντάδων ή ακόμη και χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό είναι τέτοια η "σημασία" του Black Friday για τους καταναλωτές, και τέτοιο το όφελός τους από τις προσφορές που συχνά σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα σε καταναλωτές που περιμένουν στις ουρές.

Πλέον, εκτός από τις χώρες που γιορτάζουν παραδοσιακά το θεσμό του Black Friday, όπως είναι η Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, τώρα και η Πολωνία, Φινλανδία πολλές άλλες χώρες σε όλον τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Ελλάδα από πέρσυ γιορτάζουν το έθιμο του Black Friday με προσφορές ή εκδηλώσεις.

Η προσφορά ισχύει για online ή τηλεφωνικές παραγγελίες στο 210.3004406 που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 24/11.

Επωφεληθείτε από την προσφορά μας! Μείνετε συντονισμένοι οι εκπλήξεις συνεχίζονται!