Η ιδέα του Coffeebrewer είναι να προσφέρει στους λάτρεις του καφέ την ελευθερία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία specialty καφέ, ανεξαρτήτως τόπου και χρόνου και με ελάχιστες θερμίδες. Η σειρά καφέδων Coffeebrewer αποτελεί μία εκπληκτική γευστική εμπειρία, που μπορείτε να απολαύσετε στο σπίτι, στο ταξίδι, στη δουλειά, στο πανεπιστήμιο, στις διακοπές, εκτός σπιτιού κ.λ.π.
Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο ζεστό νερό, χωρίς μηχανές, χωρίς άσκοπους καθαρισμούς, χωρίς μπερδέματα!

Η πολυάσχολη καθημερινότητα και ο σύγχρονος τρόπος ζωής, μας οδηγούν σε συμβιβαστικές λύσεις, όταν πρόκειται για την ποιότητα στο φαγητό και στο ποτό. Για τους λάτρεις του καφέ, μπορεί να αποτελεί πρόβλημα η απόλαυση ενός ποιοτικού και απολαυστικού καφέ κατά τη διάρκεια μιας έντονης ημέρας. Ο συμβιβασμός με ένα στιγμιαίο καφέ ή με έναν καφέ μηχανής αποτελεί την συνηθέστερη επιλογή των ανθρώπων. Ή μήπως όχι πια;

Η λύση του Coffeebrewer είναι καινοτόμα και εξαιρετικής ποιότητας!

Συσκευασία: Η καινοτόμος ειδική συσκευασία,σας προσφέρει την ποιότητα και την πλούσια γεύση που θα απολαμβάνατε από τη γνωστή Γαλλική Πρέσα καφέ φίλτρου, με τη μέγιστη ευκολία παρασκευής. Αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος εκχύλισης των χειροποίητα καβουρδισμένων κόκκων καφέ σε ζεστό ή κρύο νερό (Cold Brew).

Προέλευση του καφέ: Όλα τα είδη καφέ του Coffeebrewer προέρχονται από συγκεκριμένα και μοναδικά αγροκτήματα τα οποία ξεχωρίζουν και διακρίνονται για την εξαιρετική ποιοτικά παραγωγή καφέ και αναφέρονται στην πίσω ετικέτα κάθε συσκευασίας.

Χειροποίητο Καβούρδισμα: Επειδή έχουμε αγοράσει τους καλύτερους κόκκους καφέ από συγκεκριμένα και μοναδικά αγροκτήματα στον κόσμο, αντιμετωπίζουμε την πρώτη ύλη με πολλή φροντίδα και σεβασμό. Το σωστό καβούρδισμα των κόκκων αποτυπώνει τον χαρακτήρα και την προέλευση του καφέ και μετατρέπεται σε μια μοναδική, ενδιαφέρουσα και ευχάριστη γεύση. Πιστεύουμε ότι κάθε μία διαφορετική ποικιλία καφέ έχει μοναδικά χαρακτηριστικά, τα οποία διατηρούμε και αναδεικνύουμε μέσω του χειροποίητου. Το καβούρδισμα του καφέ φίλτρου διαφοροποιείται από αυτό του εσπρέσσο στο χρόνο που διαρκεί. Ο καφές φίλτρου καβουρδίζεται λίγα λεπτά λιγότερο από τον εσπρέσσο.

Εξαιρετική διαδικασία έγχυσης βραστού νερού:  Το “μυστικό” πίσω από την πλούσια γεύση που προσφέρει ένας Coffeebrewer μπορεί να ανακαλυφθεί στην μοναδική καινοτομία της συσκευασίας, η οποία συνδυάζει την καθαρότητα καφέ που μας δίνει η γνωστή καφετιέρα Chemex με την πλούσια γεύση που παίρνουμε από την “γαλλική πρέσα” (Press French Coffee). Η προσθήκη ζεστού νερού απευθείας σε φρέσκους κόκκους καφέ αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ανάδειξης των εκλεκτών αρωμάτων.
Στην πραγματικότητα, όταν ρίχνουμε καυτό νερό με αργές κυκλικές κινήσεις ανακατεύοντας, δημιουργούμε έναν καφέ με μια πλούσια κρέμα. Αφού παραμείνει ο καφές στο ζεστό νερό για 4-6 λεπτά, μπορείτε στη συνέχεια να απολαύσετε την πλούσια και μεστή του γεύση.

Έχουμε δοκιμάσει τον καφέ Coffeebrewer εναντίον άλλων τύπων καφέ σε ένα εργαστήρι state-of-the-art. Ο Coffeebrewer ξεπέρασε άλλους παραδοσιακούς τύπους καφέ ως προς την πλούσια γεύση του και ήρθε μόλις δεύτερος μετά από τη French Press Coffee.
Επιπλέον, ο σχεδιασμός του φίλτρου έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο που να σταματάει η διαδικασία του βρασμού όταν βγαίνει το πρώτο φλυτζάνι καφέ. Έτσι, δεν θα αντιμετωπίσετε ποτέ ένα «πικρό» δεύτερο φλυτζάνι καφέ όπως αυτό που προκύπτει από μία French Press Coffee. Αντιθέτως η παρασκευή του σε ηλεκτρική καφετέρια φίλτρου δίνει ένα πολύ υποδιαίστερο γευστικό αποτέλεσμα.

Τρόπος παρασκευής:

Απλώς ανοίξτε, ετοιμάστε και σερβίρετε!

Η παρασκευή δύο φλυτζανιών specialty καφέ, δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Απλώς προσθέστε ζεστό νερό μέσα στη συσκευασία. Ετοιμάστε τον καφέ σας, περιμένετε για 2-6 λεπτά και μετά σερβίρετε.

Ένας Coffeebrewer σας επιτρέπει στην πραγματικότητα να απολαύσετε τον καφέ σας ακριβώς όπως τον επιθυμείτε. Αν θέλετε τον καφέ σας πιο δυνατό, μπορείτε να προσθέσετε λιγότερο νερό και να τον αφήσετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αν θέλετε έναν πιο ελαφρύ καφέ, μπορείτε να ρίξετε περισσότερο νερό και να τον αφήσετε για μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η συσκευασία Coffeebrewer είναι επαναχρησιμοποιούμενη.

Η συσκευασία των Coffeebrewer μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί πολλές φορές, εφόσον το εξωτερικό χαρτί δεν βρέχεται ή καταστρέφεται. Μετά την πρώτη χρήση της, μπορείτε να αδειάσετε τα κατακάθια του καφέ, να ξεπλύνετε το φίλτρο και να το γεμίσετε με φρέσκους κόκκους καφέ της αρεσκείας σας. Συνιστάται να αφήνετε για κάποιο χρονικό διάστημα το εσωτερικό της συσκευασίας να στεγνώσει σωστά, πριν από την επόμενη χρήση.

Η συσκευασία των Coffeebrewer είναι κατασκευασμένη από χαρτί (από αναδασωμένα δάση) το οποίο είναι επικαλυμμένο με ένα λεπτό φύλλο ΡΕ στο εσωτερικό, όπως ακριβώς και ένα χαρτοκιβώτιο γάλακτος. Η συσκευασία δεν περιέχει αλουμίνιο και έχει σχεδιαστεί με απόλυτο σεβασμό προς το περιβάλλον.