Τα νέα του καφέ

3 Από Τα Πιο ΔιάσημαCafe Στην Ρώμη

Θέλετε να επισκεφτείτε το πιο παλιό cafe στην πόλη ή απλά να πιείτε το ποτό σας σε ένα από τα πιο διάσημα coffeebar της Ρώμης όπου οι διάσημοι πίνουν τον cappuccinoτους;

Εδώ σας ξεναγούμε σε τρία από τα πιο διάσημα και κομψάcafe στην Ρώμη.

Antico Caffe Greco

Τοποθετημένο σε έναν από τους πιο γνωστούς δρόμους για ψώνια στην Ρώμη, την Via Condotti, αυτό το cafe είναι ένα από τα πιο παλιά στην πόλη. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο σκονισμένο και ξεθωριασμένο, αλλά αξίζει να το επισκεφτείτε μόνο και μόνο για την ιστορία του.

Μπείτε, θαυμάστε την διακόσμηση και παραγγείλετε ένα καφέ ή ένα cappuccino στην μπάρα. Η τιμή που θα σας χρεώσουν για ένα caffè seduto (καφέ στο τραπέζι) δεν αξίζει, εκτός και εάν θέλετε να περάσετε τον χρόνο σας διαβάζοντας το βιβλίο σας ενώ παράλληλα παρακολουθείτε τον κόσμο να περνάει. Τότε αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς!

Caffe Della Pace

Τοποθετημένο σε μία πανέμορφη μικρή πλατεία πολύ κοντά στην Piazza Navona, αυτό το café είναι γνωστό για τους πελάτες του, που συνήθως είναι γνωστοί ζωγράφοι, καλλιτέχνες, συγγραφείς και επιχειρηματίες. Η βεράντα έχει θέα στην εκκλησία Sante Maria della Pace, ενώ ο εσωτερικός χώρος αποτελείται από τρία μικρά χαριτωμένα δωμάτια τα οποία είναι διακοσμημένα σε στυλ Baroque και Art Nouveau.

Café De Paris

Ένα πολύ κομψό, πολυτελές cafe με ένα piano bar και νοσταλγική ατμόσφαιρα. Είναι τοποθετημένο στην ViaVeneto, έναν από τους πιο ακριβούς δρόμους στην Ρώμη, στον οποίο μπορείτε να βρείτε κάποια από τα πιο μεγαλοπρεπή ξενοδοχεία και επαύλεις. Το Café De Paris χτίστηκε το 1956 και θα μείνει για πάντα στην ιστορία καθώς μπορεί να το δει ο καθένας στην ταινία LaDolceVita του Ιταλού σκηνοθέτη Federico Fellini. Την δεκαετία του 1960 ήταν το café το οποίο προτιμούσαν περισσότερο οι σταρ του σινεμά, οι αριστοκράτες και οι πλούσιοι επιχειρηματίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *