Τηλεφωνικές Παραγγελίες
210 300 4406

Νέα

28/05/2019
Ο μύλος άλεσης είναι ένα από τα βασικότερα εργαλεία ενός barista. Η ποιότητα ενός καφέ προσδιορίζεται σε μεγάλο βαθμό από το πότε αλέστηκε. Για να απολαμβάνετε κι εσείς καφέ υψηλής…
13/02/2019
1) Αγοράστε φρέσκους κόκκους Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο φρέσκος καφές είναι ο ιδανικότερος. Το οξυγόνο και το έντονο φως έχουν τη χειρότερη  επίδραση στους καβουρντισμένους κόκκους, οπότε αν ο πωλητής…
17/11/2018
Μια μηχανή espresso λειτουργεί σε καθημερινή βάση και όπως συμβαίνει με σχεδόν όλες τις συσκευές που έχουν συχνή χρήση, είναι αναμενόμενο κάποια στιγμή να εμφανίσει κάποιο πρόβλημα και να χρειαστεί…
15/10/2018
Σύμφωνα με τον Alf Kramer “ο barista είναι ένας performance artist, σε μια ιεροτελεστία ιδιαίτερα σημαντική για την καθημερινή μας ζωή. Αν επαναφέρεις το τελετουργικό, αν μπορέσεις να χτίσεις προσδοκίες,…
28/09/2018
Το ποσοστό των χορτοφάγων έχει ραγδαία αύξηση στον κόσμο, με αποτέλεσμα η προσοχή των ανθρώπων, να έχει στραφεί προς τα φυτικά γάλατα. Ένα από αυτά, είναι το γάλα αμυγδάλου το…
Σελίδα 1 από 11

ebookbanner

ΤΗΛ. ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
 
210 30 04 406
 
FOLLOW US